Stockholm <3

sitter jusst nu ute i Hammarby Sjöstad och kollar på film!! lördagen bestod av shopping :) det var riktigt nice hihi sen vart det utgång på Zipper som ligger ungefär på Stureplan :) riktigt nice klubb med bra musik och bra party anda :D deenna dag bestod av en runda på stan! imorogn blir det stan igen men jag vet inte riktigt vad som händer och så :P plus hemfär :( menjag vill inte åka hem ju!!


sitter nu som sagt och kollar på en skräck film vid namn The Collector! hoppas den är bra och inte är alldeles för mkt småkryp som det verkar vara -.- men tiden får utvisa hur det blir :)




nee nu åter till filmen!!!


Puss hej <3

Två bästa låtarna på radion just nu!!

Rihanna - Only Girl (in the world) <3




Pink - Raise your glass <3



Lyssna och njut!!! :)







Puss och Kram <3

In theeeeeeee fucking bed :D

hahahahaha har inte kunnat somna :O är inge trött -.- kasnke beror på att jag somnade 16.00 och vaknade igen halv 6 :D men men måste försöka sova igen :D


imorogn blir det skolllla åter igen!! skjut mig snälla :(





Puss <3

Shakira - Did it again

Detta är en av världens bästa bästa låtar och video!!!
Sååå sjukt bra video så man blir helt till sig ;) hahahaha




Puss och Kram <3

Skoooolan -.-

Sitter på skolan med Madde N och Sara :) har varit på stan innan man drog sig upp hit och shoppade 3 par jeans (Y) snart blir det svensk aoch påbörjan på nationella -.- såååå bajs tråkigt....

Efter Svenskan blir det ännu mer tråk, men då är det religion och prov i Islam :O inte pluggat så det får gå som det går säger jag bara :D

Men men på fredag ska bär det av till Stockholm :P
ska bli såååå sjukt kul :) sen är det en lov vecka fylld med saker som ska hända ;)





Jjjjjjjjjjjaaaa tack och hej leverpastej ;)


 


Ny bloggdesign!!

Äntligen har man fått en ny bloggdesign!!!

Tack vara Bea!!! den unerbara människan som jag även spenderade kvällen med framför Top Model och Hollywoodfruar, fick jag en design som jag verkligen vill ha och tycker är snygg :)

Tack så jättemycket Bea <3<3


Jaja nu ska man väll checka runt på datorn liet innan man ska lägga sig för att sova :D



Puss och Kram <3

Bläääää men endå woohooo....

....är denna dag i ett nötskal :D började att man var duktig och åkte in 1 timme tidigare till skolan idag för att jobba menyn som vi jobbar med på Gastronomin. Skulle precis gå till lektionen från biblioteket runt 9 då går brandlarmet -.- tänkte neeeeej inte ut i kylan och snön (ja tror det eller ej! snö kom det inatt/morse) men som tur var han man aldrig ta av sig jackan :) så frös inte jättemkt men endå mkt ;) 
Efter det hade vi lektion i 30 min ca, svenska var det och den var såååå sjukt jävla äckligt tråkig! dattade nada och kommer inte fatta ett piss av svenskan framöver -.-
Sen började iallafall den roliga delen av dagen. LAAAANSEN!!!! heter det :D jobbade med massa saker :) bland annat viner från Sydafrika som jag Sara och Melissa ska redovisa v.45, ska ha vinprovning och allt, duktigt va? =)

Slutade för dagen kl 13.15 men satt kvar på skolan till kvart i 6 och gjorde näääääästan klar meny hihi är sååå sjukt stooolt över min Meny om man får skryta så är den mkt mkt snygg ;) (A)

Jaja nu är det halv 8 hos mig så ska glo på den sen blir det  som alltid tv kvällen igen om plus en riktigt drömnatt i det skäna täcket och mysiga sängen hihi :)


Nu får ni alla ha det så jättebra!!!!



Puss och Kram <3

Tatuering!!

Ska skaffa tatueringar!!!! :)
Detta ska jag göra:


G-klaven kommer stå för musiken i mitt liv och Svalan och Säfeskvisten kommer stå för mormor och morfar :)


Nu är det bara en bokad tid och pengar som fattas sen gäller det hihi



Puss och Kram <3

Vad är det som problemet?

Seriöst fan vad dom pratar om att Svenskar dör nere i Afganistan! Vad trodde dom skulle hända när dom är i ett krigshärjat land? det är inte direkt ett kuddkrig som utkämpas där nere :S det är sjuka människor men vapen som lever för att döda som bor i det fucking landet!!! blir irriterad! måste månniskor dö innan dom fattar Krig eller Vapen inte löser ett SKIIIT!!! folk bara där hela tiden -.- blir bara så jävla irriterad :@

Jaja ska försöka bli lite mer posetiv nu :D här kommer lite bilder från Luxemburg igen!! <3







Älskade verkligen Luxemburg och speciellt huvudstaden Luxemburg som alla bilder är ifrån!! så jävla vackert där <3



Puss och Kram <3

Topman Design Fall 2010


Riktigt snygga kläder!! färgerna passar perfekt till hösten ;)

Check the red one!!! sooo nice!

Byxorna <3




Puss och Kram <3

Börjar om med en NY blogg :)

Jaaa då börjar man om, ny blogg och nytt namn!! skönt lite lättare att komma ihåg kanske ;) www.adamjoohansson.blogg.se heter min blogg från och med nu!!!!

Tänkte börja denna blogg med lite bilder från Luxemburg <3



och där orkade jag inte fler bilder!! tar megalänge att lägga upp 1 bild -.-

men men nu blir det tv :)

puss hej <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0